Egy debreceni fodrász használati utasítása
06-30-088-5261

Bizonyára veled is előfordult már, hogy miközben készítette a frizurád a fodrász, megcsörrent a mobilod.
Vagy hagytad hadd csörögjön, vagy felpattantál a székből és telefonod megkeresése után a világ legfontosabb telefonálásába kezdtél.

Szerinted a fodrászod közben mire gondolt?

Ne telefonálj!

Amikor melírozás, festés, vágás, vagy épp’ már szárítás közben meqcsörren a telefonod, fodrászod kedvesen mosolyogva biztat, hogy beszélj csak nyugodtan, akkor is, ha a hívás nern életbevágó.
Közben viszont arra gondol,vajon megteszed-e ugyanezt a nőgyógyászodnál vagy a munkahelyi értekezleten.

Tiszteld meg őt azzal, hogy nem rabolod az idejét! Hidd el ő is megtesz mindent, hogy ha időben érkeztél, időben kész is legyél. Ugye, milyen rossz, amikor megcsúszik a fodrász az előtted lévő vendéggel, és várakoznod kell? A festés, a melírozás akkor szép, ha minden tincseden ugyanannyi ideig van fent a festék. Ha húzod az időt, ne csodálkozz, ha nem lesz egységes a hatás!

Reklamálj időben!

Ne várd meg az utolsó nyisszantást! Hogyha valami nem tetszik, tedd szóvá azonnal, félúton még könnyebb változtatni.

Vigyél magaddal képet!

Bár mindenki tudja, hogy néz ki Meg Ryan, ha olyan frizurát szeretnél, mint az övé, azért inkább vigyél magaddal egy fotót róla.
Ez egyáltalán nem ciki, és így elkerülhetők a félreértések. Ez segítség a fodrászodnak, hiszen még ő sem gondolat olvasó.

Becsüld meg a munkáját!

Amikor egy-egy hajápoló terméket ajánl a fodrászod, nem azért teszi, hogy keressen rajtad még pár száz forintot, hanem azért, hogy segítsen minél tovább megőrizni frizurád szépségét, és lehetőleg a következő alkalommal ne azzal ess neki, hogy pár hét alatt kifakult a festés, fénytelen lett a hajad. Ha nem veszed is meg ott az üzletben a fodrászod által ajánlott terméket, érdemes olcsóbb helyen, például fodrászkellékesnél beszerezned, mert ezek a termékek tényleg használnak.

Ha további információra van szükséged klikkelj ide: GYIK

Tatos Levente