fbpx
06-30-088-5261

Szolgáltatások

Milyen lehetőségek vannak nálunk, amire neked is szükséged lehet?

Filozófiánk:
Együttes Alkotás a Tökéletességért

A Tatos Szalonban hiszünk abban, hogy minden vendégünk a legjobb változata lehet magának. Ezért minden erőfeszítésünket arra összpontosítjuk, hogy a hajápolást egy kellemes és pihentető élménnyé tegyük. Itt nem csak egy frizurát kap, hanem egy életérzést, amit szalonunk minden sarkában érezni fog.

Judit Dr. Herczegh
Judit Dr. Herczegh
2024-01-22
Szuper kedves, profi fodrászok, ha nem csupán hajvágásra vágysz, de életérzést is szeretnél, kikapcsolni a mókuskerékből és feltöltődni, akkor mindenképp tegyél egy próbát! A kis ajándékokért külön köszönet 😍
Orsolya Kozma
Orsolya Kozma
2024-01-04
Egy tanfolyamon volt szerencsém Leventéhez és Patríciához kerülni hajmodellként. Profiknak tartom őket mind szakmailag, mind emberileg. A hajam tökéletes lett! Köszönöm! 🙂
Levente Csik
Levente Csik
2024-01-03
Minden alkalommal új emberként távoztam, a hajvágás mellett a hajápolási tanácsadásban is kiváló
tunyo18
tunyo18
2023-10-31
Első osztályú szolgáltatás! Igényes kialakítás. Kifejezetten ajánlom a Barbershop részt. Profi alkalmazottak, és persze vezető-tulajdonos
Tamás Nagy
Tamás Nagy
2023-10-02
A hely szellemisége, a mester szakértelme és stílusa magáért beszél. Kiváló beszélgetések. Jó hangulatban...
Bence Bakos
Bence Bakos
2023-09-30
Legjobb fodrászat Debrecenben! 🙂 Egyszerűen imádok Leventéhez járni fodrászatba, legyen szó normàl vágásról vagy szőkítésről. Kiváló szakértélemmel rendelkezik, remek beszélgető partner, a szalon gyönyörűen berendezett és felszerelt - a férfiaknak külön barber résszel. Mindezt a belvárosba, a Fórummal szemben és semmivel sem drágábban mint bármelyik tucat futószalagos hajvágó helyek. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 😁😎
Zsuzsanna Ferkel
Zsuzsanna Ferkel
2023-09-18
Király Dórához járok, de mindenkit csak ajánlani tudok! Türelmes,precíz, kiváló csapat! A hely is hangulatos, letisztult, tiszta és modern😇 Csak ajánlani tudom őket🥰
Mónika Sári
Mónika Sári
2023-09-13
Megbízhatóság, profizmus, maximalizmus. 30 éve vagyok kapcsolatban a szalonnal, mindig a legjobb minőséget kaptam. Az új szalon nagyon igényes és otthonos. Ide hazajár az ember!
3
Volumennövelés
Ha Szeretnéd Hogy „Több” Hajad Legyen
Wolumen Növelés

A volumennövelésről

A Wella Professionals új textúra átalakító terméke a Wave It, a Headlines utódja. Ez az egyedülálló termék alkalmas a hosszantartó hullámokhoz, melyek ránézésre és tapintásra is hihetetlenül természetesnek tűnnek. Rugalmasságot megőrző innovatív technológia kationos polimerekkel, amelyek 2 áttörő előnyt biztosítanak:

-A kezelést követően javítják és védik a hajat

-Fokozzák a formázás rugalmasságát és növelik a styling lehetőségét

A pozitív töltésű polimereket a kutikula negatív töltésű sérült területei magukhoz vonzzák, ennek következtében javul a haj állapota, és könnyebben kezelhetővé válik a frizura. Ez az új volumennövelő folyadék enyhén lúgos pH-jú és a festett sérülékeny hajakra is alkalmazható.

Teasers No2

Salonlab Analyzer

Smart Salonlab Analyzerrel végzett
hajszerkezet felmérés

Okos haj analízis

Kimondottan neked!

De mi is pontosan a
Salonlab Analyzer?

Ez egy olyan eszköz, amely közeli infravörös technológiával és színérzékelővel van felszerelve, és egy innovatív applikációval kiegészítve. A Salonlab Analyzer nem csak a hajad külső szépségét vizsgálja, hanem mélyre hatolva feltárja annak belső szerkezetét és állapotát is.

A Salonlab Analyzer segítségével a hajad minden egyes szála megmutatkozik, és a technológia a belső hajszerkezet erejét, valamint a haj színét méri fel.

Az eredmény?

Egy olyan intelligens hajelemzés, amely pontos képet ad a hajad állapotáról, és lehetővé teszi fodrászaink számára, hogy teljes mértékben egyedi és személyre szabott kezelést nyújtsanak. A Salonlab Analyzer nem csak egy eszköz, hanem egy új korszak kezdetét jelenti a hajápolásban.

Gyere el hozzánk, és tapasztald meg te is, milyen amikor a technológia és a szakértelem tökéletes harmóniában működik együtt a Tatos Szalonban, a Salonlab Analyzer segítségével!

 

 

 

Fibre Clinix hajkezelés

Kiemelkedő hatékonyságú hajápolás.

Fibre Clinix Hajkezelés

Kimondottan neked!

Kiemelkedő hatékonyságú hajápolás.

Fedezd fel, hogyan állíthatod vissza hajad eredeti állapotába a Triple Bonding és a C21-technológiák segítségével.****

Az igazi Fibre Clinix élmény itt, nálunk a szalonban kezdődik egy alapos konzultációval. Otthonod kényelmében folytathatod az ápolást, választva azokból a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek saját igényeidnek, így hajad szépségét és egészségét a következő látogatásodig megőrizheted.

Böngéssz tovább és ismerd meg a Fibre Clinix Bonding Olajokat, hogy még inkább személyre szabhassd hajápolási rutinodat.
*A Fibre Clinix termékcsaláddal együtt alkalmazva vs. kezeletlen haj
**Nedves hajon végzett fésülési próba vs. kezeletlen haj
***A Fibre Clinix otthoni ápolási termékekkel együtt alkalmazva
****Biofizikai fésülési vizsgálatok közepesen szőkített hajon vs. nem festett hajon.

 

 

A Tatos Szalonban a mi missziónk, hogy forradalmasítsa a fodrászat élményét. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden vendégünk számára kivételes szolgáltatást nyújtsunk, miközben a legújabb technológiákat és a legmagasabb minőségű termékeket használjuk. Büszkén dolgozunk a Swarzkopf Professional termékekkel, biztosítva, hogy vendégeink mindig a legjobbat kapják.

Melegollós Hajvágás
Többet Nem Szálkásodik
Melegollós Hajvágás

Miért jó a melegollóval való hajvágás, kinek javaslom?

Miért van szükség a Jaguar TC melegollós hajvágásra?

Mert a hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Mivel a vágott hajat nem óvjuk a környezeti hatásoktól, a haj elveszti erejét, rugalmasságát és fényét. A Jaguar TC melegollóval vágott haj fényes, erős és energiával teli lesz.

Hogyan működik a Jaguar TC melegolló?

A computer vezérelt hőszabályozás biztosítja, hogy az olló éle folyamatosan a beállított hőfokon maradjon, így garantálva az egyedülálló wellness hajvágást. A hőmérséklet minden hajtípusnál egyénileg beállítható.

Nem okozhat bajt a felmelegített vágóél?

Az olló élei melegek ugyan, de használatuk egyáltalán nem veszélyes. A hőfok egyénileg szabályozható, amit a kijelzőn folyamatosan kontrollálni tud a fodrász.

Milyen hajak vághatók Jaguar TC melegollóval?

A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális végeredményt lehet elérni vastag, normál vagy vékony szálú, rövid, illetve hosszú haj esetében egyaránt.

Férfiak is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást?

Természetesen! Sokszor megfeledkezünk a férfiakról, de ezt kifejezetten nekik is ajánljuk, hiszen ők is egészséges, fényes hajkoronára vágynak. Már az első wellness hajvágás után elégedettek lesznek, mert a haj egész szerkezete egészségesebb lesz.

Ez drágább, mint a hagyományos hajvágás?

Az árat a fodrászok mind maguk szabják meg (ezért ahogyan a hagyományos hajvágás, ennek az ára is fodrászatonként változó), de általánosságban az mondható, hogy egy wellness hajvágás a hagyományos hajvágáshoz képest feláras. Bejelentkezéskor érdemes megkérdezni a fodrászt a pontos árról. Nálam ez a díj +800.-Ft az alaphajvágáson felül. Lehetőséget adok a kipróbálásra is.

Felvarrt haj is vágható Jaguar TC melegollóval?

Amennyiben a felvarrt hajrész 100%-ban emberi, vagyis természetes, arra jól alkalmazható. Hatására a haj nem kezd el töredezni. Viszont, ha nem természetes alapú, kevert haj, akkor nem lehet rá alkalmazni. Kipróbálhatod a melegolló jótékony hatásait! Forrás: http://melegollo.hairline.hu

Balayage Festés
Minden Esetben Szép
A Balayage Hajfestési Technika.

A Balayage egy hajfestési technika.

A fodrász a kezébe veszi a tincseket, és közvetlenül az ecsettel viszi fel a hajszálakra a festéket.

Így nagyon jól tudja szabályozni, hogy hová és mennyi szőkítőt vagy hajfestéket visz fel.

Ez a balayage kulcsa, ettől lesz a frizura sokkal természetesebb hatású.

Nevtelen 500 x 600 keppont 500 x 500 keppont
Volumennövelés
Ha Szeretnéd Hogy „Több” Hajad Legyen
Wolumen Növelés

A volumennövelésről

A Wella Professionals új textúra átalakító terméke a Wave It, a Headlines utódja. Ez az egyedülálló termék alkalmas a hosszantartó hullámokhoz, melyek ránézésre és tapintásra is hihetetlenül természetesnek tűnnek. Rugalmasságot megőrző innovatív technológia kationos polimerekkel, amelyek 2 áttörő előnyt biztosítanak:

-A kezelést követően javítják és védik a hajat

-Fokozzák a formázás rugalmasságát és növelik a styling lehetőségét

A pozitív töltésű polimereket a kutikula negatív töltésű sérült területei magukhoz vonzzák, ennek következtében javul a haj állapota, és könnyebben kezelhetővé válik a frizura. Ez az új volumennövelő folyadék enyhén lúgos pH-jú és a festett sérülékeny hajakra is alkalmazható.

A Tatos Szalonban minden vendégünk egyedi és személyre szabott figyelmet kap. Célunk, hogy a hajvágástól kezdve a színezésig minden szolgáltatásunkkal fokozzuk vendégeink természetes szépségét és önbizalmát.

Várjuk szeretettel új és visszatérő vendégeinket, hogy megmutassuk, hogyan emeljük a fodrászat művészetét egy teljesen új szintre a Tatos Szalonban.

Air Touch

Airtouch technika

Legyél még természetesebb

Airtoch, ami megváltoztat

Modern Melírozási Módszer:

Az Airtouch egy viszonylag új technika a hajfestés területén, amely innovatív módszereket alkalmaz a haj színezésére.

Természetes Textúra és Színátmenetek Hangsúlyozása:

A technika célja a haj természetes textúrájának és színátmeneteinek kiemelése.
A hajfestés során az Airtouch technika finom és lágy színátmeneteket hoz létre, amelyek harmonikusan simulnak össze a haj természetes színével.

Minimális Károsodás:

Az Airtouch módszer kevésbé károsítja a hajszálakat, mint más hagyományos melírozási technikák.
A hajszálak kíméletes kezelése a haj egészségének megőrzését segíti.

Finom és Természetes Hatás:

Ez a technika ideális azok számára, akik finom és természetes megjelenésű színezést keresnek.
Az Airtouch technika segítségével a hajszín lassan, finoman váltakozik, ami elegáns és diszkrét hatást kölcsönöz.

gep800x533 e1694623269946
Online Bejelentkezés
45 Másodperc És Kész Az Időpontfoglalás
Online Bejelentkezés

telefonod segítségével,

Bárhol is vagy,

Foglalhatsz időpontot.

TÖBB INFÓ

Hiszünk abban, hogy a szépség sokféle formában létezik, és célunk, hogy vendégeink saját egyediségüket és stílusukat a legjobban kifejezhessék. Innovatív megközelítésünkkel és megingathatatlan elkötelezettségünkkel a minőség iránt új szintre emeljük a fodrászat művészetét és ügyfeleink élményét.

Szolgáltatások

Áraink

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Pontosabb árak a felhasznált termékek és az elkészítés módjától függ.

Hajvágás – 6700-Ft.-tól

 

Tőfestés – 17.100.-Ft-tól

 

Kisleány hajvágás – 5000.-Ft.-tól

 

Hajszárítások – 5.500.-Ft.-tól

 

Wolumen növelés,
tartóshullám készítés – 9.500.-Ft-tól

 

Melegolló használat- 2000-Ft.

 

Tőfestések – 17.100.-Ft-tól

 

Melírozások- 18.000.-Ft-tól

 

Online időpontfoglalás:

Bárhol, bármikor, bárhonnan megteheted!

Elérhetőségeink:

Nyitvatartási időben hívható telefonszám:
+36300885261
Email: tatos.levente/kukac/gmail.com
4024-Debrecen, Rákóczi utca 24.

Nyitvatartás:

IMG 600 depositphotos bgremover

https://www.tatosszalon.hu. | tatos.levente/kukac/gmail.com | Tatos Levente: +36/harminc/9558463

Minden jog fenntartva © 2023. | Tatos Levente

Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató | GYIK | Szalon etikett