Rólunk - Tatos Szalon
06-30-088-5261
IMG 2959 scaled

Tatos Levente

Fodrászmester,
Diplomás szakoktató

Okleveleim

OLVASS TOVÁBB

Dori

Király Dóra

Fodrász,
Hajfonás specialista

OLVASS TOVÁBB

Patricia scaled

Hermeczi Patrícia

Fodrász,
Hosszúhaj, hajlaminálás
specialista

Okleveleim

OLVASS TOVÁBB

suzy3331
suzy3331
2024-03-01
Nagyon kedves kiszolgálás magas szakmai színvonalon. Maximálisan ajánlom :-) a nap fénypontja volt :-)
andi vincze
andi vincze
2024-02-26
Könnyen, gyorsan foglalható időpont, profi szolgáltatás egy kellemesen elegáns helyen. Jó hangulatú beszélgetések, kedves kiszolgálás.
Csaba Juhasz
Csaba Juhasz
2024-02-23
Levente az egyetlen olyan fodrász, akinél egyértelműen azt éreztem, h következő alkalommal is ide kell jönnöm.
Piros Zoltán
Piros Zoltán
2024-02-14
Világbajnok!
Zatik Vilmos
Zatik Vilmos
2024-02-12
Adam Terdik
Adam Terdik
2024-01-31
Judit Dr. Herczegh
Judit Dr. Herczegh
2024-01-22
Szuper kedves, profi fodrászok, ha nem csupán hajvágásra vágysz, de életérzést is szeretnél, kikapcsolni a mókuskerékből és feltöltődni, akkor mindenképp tegyél egy próbát! A kis ajándékokért külön köszönet 😍
Dóra Simon
Dóra Simon
2024-01-19
A legjobb hely, mindig nagyon szuper frizurát kapok! Ajánlom mindenkinek!!!
Orsolya Kozma
Orsolya Kozma
2024-01-04
Egy tanfolyamon volt szerencsém Leventéhez és Patríciához kerülni hajmodellként. Profiknak tartom őket mind szakmailag, mind emberileg. A hajam tökéletes lett! Köszönöm! :)
Levente Csik
Levente Csik
2024-01-03
Minden alkalommal új emberként távoztam, a hajvágás mellett a hajápolási tanácsadásban is kiváló

Tatos Levente

„Amikor a hobbid a „munkád”!”

Érettségi, katonatiszti főiskola majd MÁV-dolgozó-.
1995-ben lettem fodrász szakmunkás. 2004.-ben lettem mestere a szakmámnak. 2008-ban államvizsgát tettem a Pécsi Tudományegyetem, Pollach Mihály műszaki Főiskola, Fodrász Műszaki Szakoktató szakán.
Mindent megteszek annak érdekében, hogy a vendégeimnek a lehető legjobbat nyújtsam, hiszen ezt láttam, kaptam a szüleimtől. Édesapám férfi fodrászként dolgozott hosszú éveket, édesanyám férfi,- női fodrászként több mint 50-évet dolgozott a szakmánkban.
Ha többet szeretnél olvasni rólam, ITT megteheted.

Király Dóri

„A fodrászat számomra nem csupán munka, hanem szenvedély és öröm.”

Király Dóra vagyok, egy lelkes és kreatív fodrász, aki szeretné megosztani az eddigi szakmai útját és szenvedélyét a haj iránt.

Gimnáziumi éveim alatt (Debreceni Tóth Árpád Gimnázium) az irodalom iránti szenvedélyem vezetett, ami nemcsak az olvasás és az írás iránti szeretetemet növelte, hanem képességemet is fejlesztette, hogy gondolataimat elegánsan és hatékonyan fejezzem ki. Ez a készség később nagy segítségemre volt szakmám kiválasztásakor.

2020-ban döntöttem el, hogy a fodrászat az a terület, ahol kreativitásomat, társasági vágyamat és kihívások iránti éhségemet egyaránt kiélhetem. A fodrászat tökéletes ötvözete a művészetnek és a kézművességnek, ahol minden egyes frizura egyedi és személyre szabott alkotás.

Az alapozó év után, 2022 nyarától kezdve, a Tatos Szalonban töltöttem gyakorlati időmet, ahol a mesterség fortélyait sajátítottam el egy tapasztalt fodrászmestertől. Sikeres vizsgám után, 2023-ban, a Szalonnál maradtam, ahol folyamatosan fejlődöm és törekszem a tökéletességre.

A fodrászat számomra nem csupán munka, hanem szenvedély és öröm. Minden frizura alkotása során az a célom, hogy a vendég személyiségéhez és stílusához illő, tökéletes hajviseletet alkossak. Az elmúlt évek során részt vettem több továbbképzésen is, például a Schwarzkopf által szervezett budapesti tanfolyamokon, ahol a legújabb színkorrekciós, diagnosztikai és festési technikákat tanulhattam meg.

Büszkén tekintek vissza eddigi pályafutásomra és izgatottan várom, hogy mit tartogat számomra a jövő. 2024-et teljes lelkesedéssel és új ötletekkel várom – HAJrá!

Amennyiben Ön is egy olyan fodrászt keres, aki szívvel-lélekkel áll hozzá minden egyes frizurához, és egyedi, személyre szabott megoldásokkal varázsolja szebbé a mindennapjait, ne habozzon! Vegye fel velem a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot, hogy együtt megvalósíthassuk álmai frizuráját!

Üdvözlettel,
Király Dóra

Hermeczi Patrícia

„A fodrászat számomra nem csupán munka, hanem szenvedély és öröm.”

Üdvözlöm Önöket!

Hermeczi Patrícia vagyok, egy szenvedélyes és elkötelezett fodrász, aki a szépség és a stílus világában találta meg a helyét. A kozmetikus szakmunkás vizsgám megszerzése után, 2020-ban, további kihívást és inspirációt kerestem, ezért 2022-ben fodrász szakmunkás vizsgát is tettem.

Az utolsó évem alatt különleges lehetőség adódott számomra, hogy egy külsős gyakorlati helyen kamatoztassam tudásomat. Ekkor kerültem kapcsolatba egy tehetséges fodrászmesterrel, aki nagyban hozzájárult a szakmai alapjaim megszilárdításához. Ez a tapasztalat megerősített abban, hogy a fodrászat nem csak munka, hanem hivatás és szenvedély számomra.

Több mint egy éve dolgozom a Tatos Szalonban, mint női és férfifodrász. Ez idő alatt a fodrászat iránti szerelmem csak erősödött, és több továbbképzésen is részt vettem, hogy folyamatosan fejlesszem szakmai tudásomat. Ezek a tanfolyamok a Schwarzkopf oktatóközpontjában, Budapesten zajlottak, ahol a legújabb technikákat és trendeket sajátíthattam el.

Személyre szabott, kreatív megközelítésemmel és szakértelmemmel törekszem arra, hogy minden vendégem számára a tökéletes frizurát alkossam meg. Hiszem, hogy egy jól megválasztott frizura nemcsak a megjelenést, hanem az önbizalmat is erősíti.

Szabadidőmben szeretek olvasni és a természetben lenni, amelyek mind-mind inspirálnak és feltöltenek, hogy új ötletekkel és friss energiával térhessek vissza a szalonba.

Amennyiben egy olyan fodrászt keres, aki szívvel-lélekkel végzi munkáját, és aki mindig a legjobbat hozza ki Önből, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Várjuk Önt szeretettel a Tatos Szalonban, ahol egyedi és személyre szabott szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel,
Hermeczi Patrícia

Fontos kérdések és válaszok

Be kell mennem az üzletbe, hogy időpontot tudjak egyeztetni?

Természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lehetőség a telefonon keresztüli időpont egyeztetés.

A másik, már nagyon sokak által használt és alkalmazott módszer, a Salonic online időpont foglalás által nyújtott kényelem.

Bármikor, bárhonnan lehetséges az időpontfoglalás a naptárainkba.

Kiválaszthatod a munkatársunkat, a szolgáltatást és az időpontot. Ha Neked így kényelmesebb, akkor ezt nyugodtan megteheted.

Lehet parkolni az üzletnél?

Igen!

Sajnos az elmúlt időszakban minden eddigi szabad parkolási lehetőség megszűnt, de az önkormányzatunk lehetővé tette, hogy fizetős parkolóhelyeket vehessünk igénybe a környékén! Az üzlet előtt szokott lenni üres hely, de mivel ezek a társasházhoz tartoznak nem minden esetben. tehát ha autóval érkezel kérlek indulj időben, hogy időben érkezz!

Mi történik, ha kések?

Bárkivel előfordul, hogy a megbeszélt időponthoz képest késhet. Mindenképpen kérem, hogy telefonálj nekünk, hogy értesüljünk erről és a lehetőségekhez képest tudjuk azt orvosolni. A 30 088 5261 -es telefonszámon hívhatsz minket.

Az a célunk, hogy minden vendégünk elégedett legyen. Biztosan találunk megfelelő megoldást.

Mi történik, ha a Salonicon keresztül foglalok és nem megyek el?

Bárkivel előfordul, hogy a megbeszélt időpontban nem tud eljönni. Mindenképpen kérem, hogy telefonálj nekünk, hogy értesüljünk erről és a lehetőségekhez képest tudjuk azt orvosolni.

Ha semmilyen értesítést nem kapunk, akkor a következő alkalommal ha akár Salonicon keresztül, akár velünk egyeztetve foglalsz időpontot, akkor azt a kért szolgéltatás 100%-os felárával teheted meg.

Ha csak 24-órával az időpont előtt kapunk értesítést az időpont lemondásáról, akkor a következő alkalommal a kért szolgáltatás 50%-os felárával történik az időpontfoglalás. Mivel felnőtt emberek vagyunk, tudnunk kell megfelelően kezelni az adódó helyzetet.

Az a célunk, hogy minden vendégünk elégedett legyen és ami rendelkezésre állási időnk se legyen kellemetlen számunkra.
Biztosan találunk megfelelő megoldást.

Mi történik ha lemondom az időpontot?

Keresünk másik időpontot. A Salonic időpont foglaló rendszerben is megteheted a lemondást is és az időpont módosítását is.

Kérlek, mindenképpen vedd figyelembe, hogy amennyiben kénytelen vagy időpontot lemondani, azt legalább a megbeszélt időpont előtt 48-órával tedd meg.

Kapok valamilyen emlékeztetőt a megbeszélt időpontról?

Igen, sőt...
Mindenképpen kapsz értesítőt az időpont lefoglalásáról e-mailben, valamint a lefoglalt időpont előtt 24-órával egy emlékeztető
e-mailt, ezen kívül az időpont előtt egy órával SMS-emlékeztetőt is. Ha lefoglaltál egy időpontot, akkor a rendszer egy órával a találkozónk előtt küld értesítést.

Hozhatok magammal képet megmutatni mit szeretnék?

A kép nagy segítséget tud nyújtani nekünk abban, hogy mi az elképzelés. Sok esetben a kép segít eldönteni, hogy mennyire megfelelő az elképzelés. Ennek megfelelően tudjuk figyelembe venni a Te haj és arc típusod, valamint segíthet abban is, hogy mi a legmegfelelőbb a számodra.

Milyen gyakran érdemes vágatni a hajamból?

Hosszú hajat érdemes vágni, legalább minden 8-12 hétben, hogy elkerüljük  a haj töredezettségét és a hajvégek szálkásodását. Középhosszú hajat érdemes vágni minden 6-12 hétben, hogy haja egészséges és szép maradjon.

Ha szereti a hosszú haját, akkor is érdemes minden 6-8 hetente vágatni.
Rövid hajat érdemes vágni minden 4-6 hétben, hogy tartsa a formáját. Ha növeszteni szeretnéd a hajad, akkor érdemes hajat vágatni minden 6-12 hétben.

Milyen termékekkel dolgozunk?

Swarzkopf professional termékekkel dolgozunk.

Mi az ombre?

Az "ombré" francia eredetű melléknév, jelentése: árnyalt. A fodrászatban azért választották ezt a kifejezést, mert alapvetően a módszer alkalmazása után, ideális esetben a haj töve és a haj vége között 1-2 árnyalatnyi különbség van. Színátmenet, de inkább színárnyalat keletkezik. Általában a napszívta hatást kelti.

Miért érdemes választani? Miért ne otthon fogjunk hozzá?

Előnyei:

- ha még nem volt festve a hajunk és szeretnénk egy kicsit feldobni, de nem akarjuk az egészet festés alá vetni,

- a melírral és a más színnel való hajfestéssel szemben is előnyösebb választás, mert ugye ott is lenövés keletkezik,

- hullámos, egyenes hajban is egyaránt mutat, de a fonásokkal és tűzésekkel is felélénkíthetjük a frizura jellegét.

Hátrányai:

- ha már egyszer elkészült nem nagyon lehet visszafesteni, színezni, hiszen akkor egybe kell festeni az eredeti haj, legyen az akár festett, akár natúr haj, később fakulás várható. A legbiztosabb ha lenövesztjük. Viszont ha valaki jól választ és jól el van készítve, nem lehet megbánni.

Véleményem szerint az ombre hajfestés technikáját otthon megkockáztatni, házilag, saját kézzel felelőtlenség. Csak a fodrász keze és tudása valamint a szalonbéli körülmények azok, amivel lehet garantálni az eredmény minőségét. A youtube-on számtalan tutorial videót lehet találni,  de felhívnám mindneki figyelmét, hogy nem csak a módszer helytelen, hanem a kidolgozása, és a haj felmérése is. Nem lehet mindenfélét rákenni a hajunkra csakúgy. Következzen tehát miről kell tárgyalnunk a fodrásszal a lépések sorozata előtt.

Forrás: simplebeauty.blog.hu

Mi a Balayage?

A balayage egy hajfestési technika, amelynek célja természetesen ható, lágyan átmenő színárnyalatok létrehozása a hajban. Ez a módszer eltér a hagyományos fóliás melírozástól. A balayage során a festéket kézzel, szabadon, ecset segítségével visszük fel a hajra, így a hatás sokkal természetesebb, mintha a hajszín a napfény hatására világosodna.

A folyamat lényege, hogy a hajfesték nem egyenletesen kerül felvitelre, hanem véletlenszerűen, hangsúlyozva a haj természetes mozgását és textúráját. Ezáltal a színek lágyan olvadnak egymásba, anélkül, hogy éles határvonalak keletkeznének. A balayage technika alkalmazható bármilyen hajszínre, legyen az világos vagy sötét, és különösen alkalmas a hosszabb hajon.

Ez a technika kevésbé karbantartásigényes, mivel a növekedés miatt keletkező gyökérhatár nem lesz olyan feltűnő, mint a hagyományos melírozásnál. Emiatt a balayage ideális választás azok számára, akik hosszabb időközönként szeretnének csak frissíteni a hajszínüket.

Mi az Airtouch technika lényege?

Az Airtouch technika egy modern hajfestési módszer, amely a haj szálainak levegővel történő szétválasztásán alapul. A folyamat során a fodrász egy hajszárítót használ, hogy a kiválasztott tincseket a többi hajtól elkülönítse. Ezután csak a szétválasztott tincseket festi vagy világosítja.

A lényeges jellemzői az Airtouch technikának:

  1. Természetes hatás: A technika lehetővé teszi, hogy nagyon természetes, lágy átmeneteket hozzon létre a hajban.
  2. Pontos Színválasztás: Csak a kiválasztott tincsek kerülnek festésre, így a fodrász nagyobb ellenőrzést gyakorolhat a végeredmény felett.
  3. Kíméletes a hajra: Mivel kevesebb haj kerül festésre, ezáltal kevésbé terheli meg a haj szerkezetét.
  4. Hosszabb időközök a festések között: Az Airtouch technikával készült frizurák hosszabb ideig megőrzik szép megjelenésüket, ezáltal ritkábban van szükség utókezelésre.

Összességében az Airtouch egy kifinomult technika, amely különösen alkalmas azok számára, akik természetes megjelenésű, de mégis látványos hajszínt szeretnének, minimális károsodással.

Mi a Babylight?

A Babylight festési technika egy finom, természetes hatású hajfestési módszer, amely során apró, nagyon vékony tincseket világosítanak ki. Ez a technika a haj színének lágy, alig észrevehető árnyalatbeli változását eredményezi, ami hasonlít a kisgyermekek napfénytől természetesen kivilágosodott hajára, innen ered az elnevezése, "babylight".

A babylight festés fő jellemzői:

  1. Finomság: A kiválasztott tincsek nagyon vékonyak, ezáltal a festés rendkívül finom és természetes hatású lesz.
  2. Természetesség: A végeredmény olyan, mintha a haj természetesen, a napfény hatására változott volna.
  3. Egyenletes Eloszlás: A festett tincsek egyenletesen eloszlanak a hajon, ami egyenletes és természetes hatást kelt.
  4. Alkalmazkodó: A babylight technika minden hajszínhez és típushoz alkalmazkodik. Különösen jól mutat finom és vékony szálú hajon.
  5. Karbantartás: Mivel a festett tincsek nagyon vékonyak és természetes hatásúak, a haj növekedése kevésbé lesz feltűnő, így ritkábban szükséges a frissítésük.

Összességében a babylight egy nagyon népszerű technika azok számára, akik finom, alig észrevehető világosítást szeretnének, ami mégis friss és modern megjelenést kölcsönöz a hajnak.

jelentkezz be online

Elérhetőségeink:

Nyitvatartási időben hívható telefonszám:
+36300885261
Email: tatos.levente/kukac/gmail.com
4024-Debrecen, Rákóczi utca 24.

Nyitvatartás:

IMG 600 depositphotos bgremover

https://www.tatosszalon.hu. | tatos.levente/kukac/gmail.com | Tatos Levente: +36/harminc/9558463

Minden jog fenntartva © 2023. | Tatos Levente

Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató | GYIK | Szalon etikett