Szalon Etikett - Tatos Szalon
06-30-088-5261

Tatos

Szalon Etikett

2 3

Szalon Etikett

Szalon Etikett – Tatos Szalon, Debrecen

A Tatos Szalonban, Debrecen belvárosában, mi, a csapat, mélyen hiszünk abban, hogy a kiváló emberi és szakmai kapcsolatok alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom. Célunk, hogy Ön, mint értékes vendégünk, mindig a legmagasabb szintű odafigyelést és személyre szabott, minőségi szolgáltatást kapja, miközben mi, mint szakemberek, tudásunk legjavát adjuk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan megbecsülik időnket és erőfeszítéseinket, de sajnos néha előfordul, hogy nem mindenki ismeri fel a szalonunkban érvényes illemszabályok fontosságát. Ezért szeretnénk hangsúlyozni az alábbiakat:

 1. Szakmai Elkötelezettség: Mi, a Tatos Szalon csapata, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy naprakész szakmai tudással rendelkezzünk. Rendszeresen részt veszünk professzionális tréningeken és folyamatosan képezzük magunkat, hogy tisztában legyünk a legújabb trendekkel, technikákkal és irányzatokkal. Kizárólag professzionális, prémium kategóriás termékeket használunk, és szigorúan betartjuk a felhasználási szabályokat.

 2. Egyéni Figyelem: Minden vendégünkkel egyenként foglalkozunk, így biztosítva, hogy nincs várakozási idő, ha Ön pontosan érkezik.

 3. Higiénia és Biztonság: A higiéniai előírások betartása érdekében bizonyos szolgáltatásoknál egyszer használatos, eldobható kiegészítőket használunk. Minden eszközünket és gépünket alaposan fertőtlenítjük, hogy a szalonunkban mindig a rend és tisztaság fogadja Önt.

 4. Személyre Szabott Frizura készítés és tanácsadás: Minden vendégünkkel konzultációval kezdjük a látogatást, hogy felmérjük az igényeit és a lehető legjobb hajkezelést vagy szolgáltatást nyújthassuk. Figyelembe vesszük az étkezési szokásait, esetleges gyógyszeres kezelések mellékhatásait, és tanácsot adunk az otthoni ápolás fontosságáról.

 5. Vendégünk Kényelme: Mindent megteszünk a megfelelő hőmérséklet, zene és kényelmes környezet biztosításáért, hogy vendégeink a lehető legnyugodtabban érezzék magukat.

Mit Várunk el Vendégeinktől?

 • Pontosság: Kérjük, érkezzen pontosan! A szalonunk napirendje percre pontosan be van táblázva.
 • Utazás és Parkolás: Tervezze meg előre az utazását, figyelembe véve a parkolás időigényét.
 • Kommunikáció: Ha telefonon jelentkezik be, legyen rövid és tömör, mivel valószínűleg éppen egy másik vendégen dolgozunk.
 • Őszinteség és Bizalom: Kérjük, mondja el nekünk őszintén, ha van valamilyen érzékenysége vagy allergiája, és jelezze,a valamely hajkezeléssel kapcsolatban korábban kellemetlen tapasztalatai voltak. Az őszinte visszajelzések segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásainkat, és maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.
  • Egészségügyi és Biztonsági Szabályok: Ha beteg, lázas, vagy bármilyen fertőző állapotban van, kérjük, jelezze felénk, és egy másik időpontra foglaljon. Így mindannyiunk egészségét megóvhatjuk.
  • Mobiltelefon-használat: Kérjük, telefonbeszélgetéseit a szolgáltatás előtt vagy után időzítse, hogy a kezelés zavartalanul történhessen.

  Időpontfoglalás és Lemondási Feltételek:

  • Az időpontokat előre kell egyeztetni, és kérjük, hogy legalább 48 órával a megbeszélt időpont előtt mondja le, ha nem tud megjelenni.
  • A lemondott vagy elmulasztott időpontok miatt kénytelenek vagyunk 50%-os, illetve 100%-os felárat számolni fel, a lemondás időpontjától függően.

  Egészség és Higiénia:

  • Tiszteletben tartjuk egymást azzal, hogy figyelünk a testi higiéniánkra. Ez különösen fontos a szalonunkban nyújtott szolgáltatások során, melyek során gyakran belépünk a vendégeink magánszférájába.

   Fizetés és Ajándékutalvány:

   • Készpénzes és kártyás is el tudunk fogadni, és szívesen állítunk ki ajándékutalványt bármely szolgáltatásunkra, amit előzetes egyeztetés után emailben vagy nyomtatott formában tudunk átadni.

   Vendégeink elégedettsége és kényelme a legfontosabb számunkra. Köszönjük, hogy a Tatos Szalont választotta, és örömmel várjuk, hogy személyre szabott, professzionális szolgáltatásainkkal hozzájárulhassunk a kikapcsolódásához és megújulásához.

   

   

  Elérhetőségeink:

  Nyitvatartási időben hívható telefonszám:
  +36300885261
  Email: tatos.levente/kukac/gmail.com
  4024-Debrecen, Rákóczi utca 24.

  Nyitvatartás:

  IMG 600 depositphotos bgremover

  https://www.tatosszalon.hu. | tatos.levente/kukac/gmail.com | Tatos Levente: +36/harminc/9558463

  Minden jog fenntartva © 2023. | Tatos Levente

  Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató | GYIK | Szalon etikett