Profi hajáspolás - Fibre Clinix - Debrecen - Tatos Szalon
06-30-088-5261

Mennyi ideig tart a Fibre Clinix kezelés hatása, és milyen gyakran kell alkalmazni?

A Fibre Clinix egy professzionális hajápolási termékcsalád, amelyet a Schwarzkopf Professional kínál. A Fibre Clinix kezelések célja a haj szerkezetének helyreállítása és erősítése, valamint a haj különböző problémáinak kezelése.

A Fibre Clinix kezelés hatásának időtartama több tényezőtől függ, beleértve a haj típusát, a kiválasztott kezelést, a haj állapotát és a termék használatának gyakoriságát. Általánosságban elmondható, hogy a kezelés hatása több hétig is tarthat, de az optimális eredmények érdekében ajánlott a termék rendszeres használata.

Szükséges-e hőkezelést alkalmazni a Fibre Clinix termékek használatakor?

Nem szükséges. A megfelelő hatóidő megválasztásával és annak betartásával elősegíthető a a hajápoló termékek hatóanyagainak bejutása a hajszálakba.

Milyen természetes összetevőket tartalmaz a Fibre Clinix termékcsalád?

Néhány természetes összetevő a következő:

 • Szkvalén-komplex: A Fibre Clinix Hydrate termékben található, és segít kiegyensúlyozni a haj hidratáltságát.
 • Phytokine: A Fibre Clinix Volumize termékben található, és pehelykönnyű, mégis dús hajérzetet biztosít.
 • Ceramid: A Fibre Clinix Tame termékben található, és segít kisimítani a hajat, valamint anti-frizz hatást biztosít.

  Anti-frizz hatás:

   


  Az „anti-frizz” hatás olyan hajápolási termékekkel kapcsolatos jellemző, amelyek célja a haj „begöndörödésének” vagy „kócolódásának” csökkentése, különösen magas páratartalmú környezetben. A haj pöndörödése vagy kócolódása gyakran a haj nedvességfelvételének eredménye, amely a haj kutikulájának (a haj külső rétegének) felállását okozzák. 

   

   

   

 

„A Tatos Szalonban minden pillanat különleges élmény volt számomra. A hajmosótálnál eltöltött idő szinte elrepült, mert ilyen kényelemben még sosem volt részem.
A beépített hátmasszírozó egyszerűen csúcs élmény volt!
A Fibre Clinix kezelés pedig csodákat tett a hajammal, most ragyogó, selymes és egészséges. Köszönöm, hogy újra büszke lehetek a hajamra és a kényeztetésért!”

Kiss Anna

„Nem hittem volna, hogy egyetlen kezelés ennyire megváltoztathatja a hajam állapotát. A Tatos Szalonban kipróbált Fibre Clinix kezelés azonban megtette! A hajam most sokkal könnyebben kezelhető és ragyogóan néz ki. Köszönöm a csodálatos élményt!
Számomra egyértelmű volt, hogy otthon is a Fibre Clinix termékeit használom”

Kovács Réka

 MIlyen tanácsokat adnak a szakemberek a Fibre Clinix termékek helyes alkalmazásához?

 1. Hajmosás előtt: Kezdj egy mélytisztító samponnal, hogy eltávolítsd a hajból a felhalmozódott termékmaradványokat és szennyeződéseket.
 2. Termék kiválasztása: Válaszd ki a Fibre Clinix terméket, amely leginkább megfelel hajad specifikus igényeinek (pl. hidratálás, erősítés, színvédelem stb.).
 3. Alaposan oszlasd el: Amikor alkalmazod a terméket, győződj meg róla, hogy egyenletesen oszlik el a hajon, különösen a hajvégeken, ahol a haj gyakran a leginkább sérült.
 4. Kövesd az utasításokat: Mindig olvasd el és kövesd a termék címkéjén lévő utasításokat. Néhány termék hőkezelést igényelhet a legjobb eredmény érdekében, míg mások nem.
 5. Rendszeres használat: A legjobb eredmények elérése érdekében rendszeresen használd a termékeket, ahogy azt a gyártó javasolja.
 6. Kombináld más termékekkel: A Fibre Clinix termékcsalád különböző termékei kombinálva is használhatók a legjobb eredmények érdekében.
 7. Keress szakértői tanácsot: Ha bizonytalan vagy a termék helyes alkalmazásával kapcsolatban, kérj tanácsot egy hajápolási szakértőtől vagy fodrásztól.

Miért lehetne a Fibre Clinix egy jó alternatíva más, jelenleg népszerű hajápolási termékekkel szemben?

A Fibre Clinix lehet egy jó alternatíva más népszerű hajápolási termékekkel szemben több okból is:

 1. Személyre szabott megoldások: A Fibre Clinix termékcsalád különböző változatai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan terméket válasszanak, amely megfelel az egyedi hajápolási igényeiknek, legyen az hidratálás, erősítés, színvédelem vagy egyéb.

 2. Fejlett technológia: A Fibre Clinix termékek olyan innovatív technológiákat, mint a Triple Bonding és a C21-technológia, használnak, amelyek célzottan a haj szerkezetének helyreállítására és erősítésére irányulnak.

 3. Professzionális minőség: A Fibre Clinix a Schwarzkopf Professional márkához tartozik, amely ismert a magas minőségű hajápolási termékeiről, melyeket gyakran fodrászszalonokban használnak.

 4. Hosszantartó eredmények: A termékcsalád nem csak azonnali megoldást kínál, hanem hosszantartó eredményeket is biztosít, különösen, ha a szalonkezeléseket az otthoni ápolási termékekkel kombinálják.

 5. Természetes összetevők: Ahogy korábban említettük, a Fibre Clinix termékek különböző természetes összetevőket is tartalmaznak, mint például a szkvalén-komplex vagy a phytokine, amelyek kíméletesen ápolják a hajat.

 6. Átfogó megoldás: A Fibre Clinix nem csak egy terméket kínál, hanem egy teljes hajápolási rendszert, amely magában foglalja a szalonkezeléseket és az otthoni ápolási termékeket is.

 

Nálunk a Tatos Szalonban minden hajtípusra megtalálod a megfelelő hajkezelést. Sőt a Salon Lab Analyzer segítségével szó szerint hajszál pontosan meg tudjuk állapítani, hogy Neked aktuálisan milyen állapotban van a hajad és milyen kezelés a legjobb. Sőt, még a lehető legjobb otthoni hajápolási szetted is megvásárolhatod nálunk.

„Mindig is problémás volt a hajam, de a Tatos Szalonban talált Fibre Clinix kezelés igazi csodát tett vele. A hajam most ragyogó, selymes és egészséges. A szalon csapata igazán profi, és mindig a legjobbat akarják a vendégeiknek. Köszönöm, hogy újra büszke lehetek a hajamra!”

Lili

Próbáld ki Te is!