A hosszúéletű haj titka - Debreceni Fodrász
06-30-088-5261

Egy dögös, modern hajviseleted  miatt könnyen válhatsz a magad csapdáddá, hiszen hajszárítóval, kefékkel és különböző kellékekkel roncsolod hajszálaid. Pl: hajvasaló.. Majd idővel ez oda vezethet, hogy a hajad tompa fényű és töredezett lesz. Mihez kezdj ilyenkor?

 

Amennyire csak lehet ne moss minden nap hajat. Kiszáradhat a hajas fejbőröd és elég csak minden másnap hajat mosni.

ITT>>> erről láthatsz videót is.

Óvd a hajad megfelelő kondicionálással!

A külső hatások minden nap csökkentik a haj nedvességtartalmát.
A szokásos kondicionáló használhatsz hetente egyszer egy intenzív hajpakolással.

Abban az esetben, ha szakemberre bízod a hajad hidratálását, mindenképp ajánlom az általam is alkalmazott intenzív hajregeneráló kúrát.

Fontos a haj ápolásához a megfelelő eszköz is.

Régi, elhasználódott kefesörték sérthetik a haj külső rétegét és a fejbőrt is.  A nedves tincsek szétválasztása egy széles fogközű fésűvel a legjobb.

A hajszárító ne legyen túl forró

Mielőtt elkezdenéd használni a hajszárítód, alkalmazz magas hővédő hajápoló terméket. Én általában magasabb hőfokon, úgymond „alá” szárítom a hajat, utána a hajtipusnak megfelelően alacsonyabb, vagy magasabb hőmérsékleten szárítom, már kefével a hajat. Ezt így Te is megteheted. Amennyire csak tudod tartsd a hajszárítót 8-10 cm távolságra a hajtól, és tartsd állandó mozgásban, hogy egy rész se „égjen” meg.

Mondj búcsút a fémeknek

Használj kerámia bevonatú hajvasalót vagy hajsütővasat. Ezek, a fémektől eltérően, egyenletesen melegednek fel, így nem alakulhatnak ki égett hajrészek.

Alkalmazz fejmasszázst

A fejmasszázs nemcsak csodálatos érzés, de a dörzsölés eltávolítja a lerakódásokat is, és élénkíti a vérkeringést, így több tápanyag jut a hajtüszőkbe. Ha igazán részesen szeretnél lenni egy igazi, kellemes fejmasszázsnak, nálam kérheted. Tíz perc és mint akit kicseréltek.

Erről ITT>>> láthatsz kis videót.

Tatos Levente