Hajápolás nyaralás előtt - Tatos Szalon
06-30-088-5261

Hajunk előkészítése a nyárra:

Sokféleképp készülődünk a nyárra, a nyaralásra: előkészítjük ruhatárunkat, elmehetünk kozmetikushoz, hogy tiszta bőrrel kezdjünk a napozáshoz, esetleg elmegyünk párszor szoláriumba, hogy ne készületlenül érjék bőrünket az első napsugarak.

De hogyan készítsd elő hajad a nyárra?

A göndör haj szárazságra, a sima szálú haj zsírosodásra hajlamosabb.
Minden haj hamarabb megy tönkre ha nem ápoljuk (ahogy egy autó is), fésületlenül csomósodik, ami a hajszálak töredezéséhez, a hajvégek kiszálkásodásához vezethet.

A hajunkat a legkülönfélébb hatások érik, mind külső, mind belső, ezért nem mindegy, hogy mit teszünk hajunk védelme érdekében.
A mechanikai hatások mellett (fésülés, dörzsölés), a vegyi tényezők (dauer, uszodai vegyszerek, oxidációs hajfestékek, sós tengervíz), és környezeti tényezők (hajszárítás, sütővas, napsugárzás, szél) befolyásolják a haj fizikai állapotát. Nem feledkezhetünk meg a táplálkozás fontosságáról, hiszen a vitaminokat, ásvány anyagokat, a táplálékkal juttatjuk szervezetünkbe,ez által tápláva hajhagymáinkat is.

Hasznos hajápoló szerek.

Az úgynevezett Hair Antiage-termékek, azaz UV-szűrős hajápolók több módon védelmezik a hajat, és fontos építőelemeket tartalmaznak a haj számára.
A neves kozmetikai cégek ma már egyre több és több figyelmet fordítanak a haj védelmére, hiszen ahogy bőrünk, szemünk, úgy hajunk is éppen úgy károsodhat a nyári napsugaraktól, kiszáradhat a tengervíztől, a szélsőséges időjárási elemektől töredezetté válhat, egyszóval, a védekezés elkerülhetetlenül fontos. A védekezés szempontjából pedig mindenképpen a megelőzésen kell legyen a hangsúly, hiszen ha előkészítjük a hajat a nyaralásra, a nyárra, úgy kevésbé tesszük ki a negatív behatásoknak, így nem kell a hajat gyógyítgatni egy tengerparti nyaralás után.

Azonban ha valami oknál fogva egy nyaralás után mégis szükségessé válik a haj “rendberakása”, akkor egy elég ütős intenzív hajregeneráló kúrát tudok ajánlani.

További információ olvasásáért KLIKK IDE!

Több vendégem is dicsérte ezt az eljárást. Ennek segítségével a haj nedvességtartama közel egy hónapig is elégséges marad. Természetesen a festett és erősen igénybe vett hajakra ajánlom a legjobban.

Próbáld ki Te is!